Afval avontuur na zwangerschap

Afvallen na de bevalling….

Tja.... Afvallen, lijnen, gezonder eten, fit worden, een beach body, we willen allemaal.. Zoveel dames zijn er mee bezig, zoveel producten zijn er voor. Maar waarom lukt het dan zo weinig dames om back in shape te komen?? Of het lukt ze, om in no time weer aan te komen.. Met deze vraag worstelde ik ook na mijn zwangerschap. Ik was veel aangekomen, met veel bedoel ik ook echt veel.. (+30 kg!!) en dit moest er natuurlijk allemaal af! En het liefste nog iets extra. Ha!! Ik wilde ook zo'n beach body! (had ik al gezegd, het liefste ook zo snel mogelijk!!?)

Ik wist natuurlijk wel dat zo snel mogelijk niet haalbaar en wenselijk is.
Ik had na een pittige zwangerschap en zware bevalling ook behoefte aan wat rust aan mijn lijf. Bovendien heb
ik 6 maanden borstvoeding gegeven en dan mag je niet lijnen.
Wel heb ik bewust gegeten die periode.
Dus gezonde producten, het liefste onbewerkt en vers. Weinig tussendoortjes, of het was groente of fruit.
Dit hielp al flink, Ik viel toen al geleidelijk af.
Na de borstvoeding periode, ben ik flink gaan schrappen in de koolhydraten, dus niet alles, maar wel
flink minderen. Dit hielp enorm.

Ook houdt ik al mijn maaltijden bij in de app MyFitnessPall. Dit is super handig, en geeft veel inzicht.
In deze app kun je op een eenvoudige manier inzicht in je doelen, inname en gewichtsverlies.

Inmiddels ben ik al meer dan 30 kilogram afgevallen en zit ik ongeveer op mijn gewicht van voor de zwangerschap.
Graag wil ik nu verder gaan en letterlijk wat strakker in mijn vel komen.
Door juiste voeding en goede training.

Mijn schoonzus zei vanmiddag: afvallen is gewoon minder eten! Hahaha, tja, daar heeft ze natuurlijk gelijk in.. En dit weet ook iedereen, dus ik vertel niets nieuws. Maar toch hebben veel dames hier moeite mee. Het sleutelwoord is hier: VOLHOUDEN!!
Hoe doe ik dit? Hoe kan ik afvallen en dit volhouden? Niet door streng te lijnen, maar door gewoon wat te veranderen in je eetpatroon.
Ik hoop dat ik je kan helpen met tips voor je voeding en training waardoor jij ook het lichaam krijgt waar je van droomt!